Kokkonstens Frankrike : fransk matlagning - recept och reflektioner / Georgeanne Brennan ; översättning: Johan Nilsson ; receptgranskning: Marianne Sandberg ; receptbilder: Noel Barnhurst ; övriga bilder: Steven Rothfeld

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publication details: Stockholm Bonnier 2000 Description: 256 s. illISBN:
  • 9186263048
  • 978-91-86263-04-1
  • 978-91-0-057009-5
  • 91-0-057009-5
Uniform titles:
  • Savoring France
Subject(s): Other classification:
  • Qcabd
  • Qcabd-j
Summary: Den första boken om kokkonsten i olika länder. Om sättet att äta i Frankrike, om respekten för råvarorna, om traditionen att välja råvaror efter årstid och att använda lokala ingredienser. 140 recept, såväl klassiska som modernare.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek Referens Qcabd (Browse shelf(Opens below)) Available 80044617818

Den första boken om kokkonsten i olika länder. Om sättet att äta i Frankrike, om respekten för råvarorna, om traditionen att välja råvaror efter årstid och att använda lokala ingredienser. 140 recept, såväl klassiska som modernare.

00119097

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha