Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter / Per Gustafson, Henrik Norström, Malin Söderström ; text: Ebba Wachtmeister ; foto: Fabian Björnstjerna

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2000 Description: 160 s. illISBN:
  • 9789151842967
  • 91-518-4296-3
  • 978-91-518-3787-1
  • 91-518-3787-0
Subject(s): Other classification:
  • Qcaa
  • Qcaa
Summary: Mat som lämpar sig som förrätter, sidorätter o till bufféer: traditionella rätter, tapas, antipasti o sushi m.m. Förf. Per Gustafson o Malin Söderström har ingått i kocklandslaget, Henrik Norström är kökschef på restaurang Bon Lloc. Lågprisutgåva.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek Referens Qcaa (Browse shelf(Opens below)) Available 80044618096

Mat som lämpar sig som förrätter, sidorätter o till bufféer: traditionella rätter, tapas, antipasti o sushi m.m. Förf. Per Gustafson o Malin Söderström har ingått i kocklandslaget, Henrik Norström är kökschef på restaurang Bon Lloc. Lågprisutgåva.

00122224

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha