Smart av mat : fakta om maten och hjärnan / Per Ove Lind

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2008Description: 152 sISBN:
  • 9789151849706
  • 91-518-4970-4
Subject(s): Other classification:
  • Vcc
  • Vef
  • Vmb
  • Vmb
Summary: Enligt senare års forskning kan vissa näringsämnen förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Här redogör författaren för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega 3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Bok Ullvigymnasiets bibliotek Bi-inst Vmb (Browse shelf(Opens below)) Available 48679250124 89020441603

Enligt senare års forskning kan vissa näringsämnen förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Här redogör författaren för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega 3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.

08212431

08212432

08212357

08212358

08108321

08108322

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha