Mathistorisk uppslagsbok / Jan-Öjvind Swahn

By: Material type: TextTextPublication details: Bromma Ordalaget 2003Edition: 2., rev. och utök. upplDescription: 314 s. illISBN:
  • 918908649X
Subject(s): Other classification:
  • Mxk
  • Qca(x)
  • Qca
Summary: Boken innehåller över 1200 uppslagsord från A till Ö inom området mat och dryck samt ett tjugotal klassiska recept. Här ges svar på frågor som: Varför äter vi ärtsoppa med fläsk på torsdagar? Hur länge har vi använt gaffel? Vem uppfann konservburken?
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst Qca(x) (Browse shelf(Opens below)) Available 45504800127 89015168360
Bok Ullvigymnasiets bibliotek 01 Qca(x) (Browse shelf(Opens below)) Available 45504800128 89015168358

Boken innehåller över 1200 uppslagsord från A till Ö inom området mat och dryck samt ett tjugotal klassiska recept. Här ges svar på frågor som: Varför äter vi ärtsoppa med fläsk på torsdagar? Hur länge har vi använt gaffel? Vem uppfann konservburken?

03122140

03122141

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha