Naturens läckerheter / Inger Ingmanson ; foto: Anders Pedersen

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2003Description: 191 s. illISBN:
  • 9789151840307
  • 91-518-4030-8
Subject(s): Other classification:
  • Qcaa
  • Qcaa
Summary: Om hur man känner igen och anrättar olika vilda växter, svampar, bär, alger, lavar och rötter. Även om hur växterna användes förr samt tips på hur man kan torka, frysa och konservera växter.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek Referens Qcaa (Browse shelf(Opens below)) Available 80044618161
Bok Ullvigymnasiets bibliotek 01 Qcaa (Browse shelf(Opens below)) Available 80026007859

Om hur man känner igen och anrättar olika vilda växter, svampar, bär, alger, lavar och rötter. Även om hur växterna användes förr samt tips på hur man kan torka, frysa och konservera växter.

03113115

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha