Ekonomi i hotell- och restaurangföretag / Kerstin Nilsson

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Sellin 2002Description: 175 s. illISBN:
  • 9789170552557
  • 91-7055-255-X
Subject(s): Other classification:
  • Qm
  • Qbc
  • Qbc
Summary: Grundbok om ekonomi i hotell och restaurangföretag. Tar bl.a. upp ekonomiska samband, relationer mellan affärsidé, kalkylering, marknadsföring, finansiering och ledarskap. Främst avsedd för yrkesverksamma och beslutsfattare på olika samhällsnivåer.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst Qbc (Browse shelf(Opens below)) Available 43504910007 89014041825

Grundbok om ekonomi i hotell och restaurangföretag. Tar bl.a. upp ekonomiska samband, relationer mellan affärsidé, kalkylering, marknadsföring, finansiering och ledarskap. Främst avsedd för yrkesverksamma och beslutsfattare på olika samhällsnivåer.

03101144

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha