Östersjömat : traditioner, recept och matkultur / Mats Hellström (red.)

Material type: TextTextPublication details: Stockholm Carlsson 2005Description: 182 s. illISBN:
  • 9172036974
Contained works:
  • Hellström, Mats
Subject(s): Other classification:
  • Mxk-a
  • Qca
  • Qca
Summary: En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Bok Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst Qca (Browse shelf(Opens below)) Available 80025853458

En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.

06103276

06103277

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha