Den nakna kocken / Jamie Oliver ; översättning: Kerstin Törngren

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publication details: Stockholm Bonnier 2001 Description: 249 s. illISBN:
  • 9174241737
  • 978-91-7424-173-0
  • 978-91-0-057912-8
  • 91-0-057912-2
  • 978-91-0-057505-2
  • 91-0-057505-4
Uniform titles:
  • The naked chef
Subject(s): Other classification:
  • Qcaa
  • Qcaa
Summary: Författarens matfilosofi går ut på att maten ska vara enkel att laga, ha få ingredienser och smaka gott. Ett kapitel om matvaror man bör ha hemma och örter att odla på fönsterbrädan. Sedan följer soppkapitel, salladskapitel, kapitel om pasta, fisk- och kötträtter, grönsaksrätter, risotto och bönor, bröd samt efterrätter.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek Referens Qcaa (Browse shelf(Opens below)) Available 80044618136

Författarens matfilosofi går ut på att maten ska vara enkel att laga, ha få ingredienser och smaka gott. Ett kapitel om matvaror man bör ha hemma och örter att odla på fönsterbrädan. Sedan följer soppkapitel, salladskapitel, kapitel om pasta, fisk- och kötträtter, grönsaksrätter, risotto och bönor, bröd samt efterrätter.

01109148

02106130

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha