Kokkonstens Italien : italiensk matlagning - recept och reflektioner / Michele Scicolone ; översättning: Lars Olov Skeppholm ; receptgranskning: Marianne Sandberg ; receptbilder: Noel Barnhurst ; övriga bilder: Steven Rothfeld

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publication details: Stockholm Bonnier 2000 Description: 256 s. illISBN:
  • 9186263021
  • 978-91-86263-02-7
  • 978-91-0-057008-8
  • 91-0-057008-7
Uniform titles:
  • Savoring Italy
Subject(s): Other classification:
  • Qcabd
  • Qcabd-i
Summary: Den andra boken om kokkonsten i olika länder. Författaren berättar om de regionala skillnaderna i det italienska köket. De 140 recepten, såväl klassiska som nyskapande, är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - antipasti, primi, secondi, contorni och dolci.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek Referens Qcabd (Browse shelf(Opens below)) Available 42857970030 89010684739

Den andra boken om kokkonsten i olika länder. Författaren berättar om de regionala skillnaderna i det italienska köket. De 140 recepten, såväl klassiska som nyskapande, är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - antipasti, primi, secondi, contorni och dolci.

00119098

10114240

10114241

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha