Frukt och bär : saftning - syltning - bakning / Ingela Persson ; foto: Lina Eriksson

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm NoK 2008Description: 222 s. illISBN:
  • 9127026558
  • 978-91-27-02655-1
Subject(s): Other classification:
  • Qcae
  • Qcada
  • Qcaa
  • Qcaam
Summary: Bok med drygt tvåhundra recept med olika bär och frukter - citrus, rabarber och fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen och päron, vilda bär, fikon och torkad frukt. Syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer. Såväl klassiska recept som moderna varianter med kryddning av t.ex. saffran, vanilj och lakrits.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Referens Ullvigymnasiets bibliotek Referens Qcaa (Browse shelf(Opens below)) Available 80044617874

Bok med drygt tvåhundra recept med olika bär och frukter - citrus, rabarber och fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen och päron, vilda bär, fikon och torkad frukt. Syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer. Såväl klassiska recept som moderna varianter med kryddning av t.ex. saffran, vanilj och lakrits.

08115245

08115246

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha