Gastronomisk kalender / utgiven av Gastronomiska akademien. 47(2007)

Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 1960- ISBN:
  • 9789151846323
  • 91-518-4632-2
  • 0347-2930
Contained works:
  • Gastronomiska akademien
Subject(s): DDC classification:
  • 641.05 23/swe
Other classification:
  • Qca(p)
  • Qca
Summary: Gastronomiska akademiens årsbok 2007. Bl.a. skriver Jan-Öjvind Swahn om vattnet som måltidsdryck, Magdalena Ribbing intervjuar kungen om hovets taffel samt skriver om potatisen. Artiklar om internationella mathögtider, kaffe och kafferep och reportage från årets SM i matlagning.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Bok Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst Qca(p) (Browse shelf(Opens below)) Available 47628450036 89019328779

2009- utgiven av Norstedt

Gastronomiska akademiens årsbok 2007. Bl.a. skriver Jan-Öjvind Swahn om vattnet som måltidsdryck, Magdalena Ribbing intervjuar kungen om hovets taffel samt skriver om potatisen. Artiklar om internationella mathögtider, kaffe och kafferep och reportage från årets SM i matlagning.

08102267

08102268

06120265

06120266

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha